Individueel

Werkwijze

Intake

Eerst ontvang je een intakeformulier, daarna volgt een vrijblijvend intakegesprek. We onderzoeken waar jij tegenaan loopt en wat je graag wilt bereiken. Het is belangrijk dat er een wederzijdse klik is en dat helder is wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten.
Deze intake is kosteloos en na dit gesprek bepalen we of we samen een traject aangaan.

Counselling

Afhankelijk van je hulpvraag en behoefte wordt het desbetreffende traject bepaald.
De ervaring leert dat men doorgaans vijf individuele sessies van 1,5 uur doorloopt. De sessies vinden om de 2 à 3 weken plaats. Na afloop van elke sessie bepaal jij zelf een actie of oefening voor de komende periode.

Reflectie

Om je eigen gedrag, gedachten en gevoelens te onderzoeken zal je worden verzocht een aantal reflecties te schrijven. Dit om tot een dieper bewustzijn te komen, waar ligt de oorsprong van de te onderzoeken onderwerpen.

Evaluatie

Tijdens het evaluatiegesprek worden de resultaten van de counselling besproken en eventuele andere relevante zaken welke te maken hebben met het traject. Het evaluatiegesprek vindt uiterlijk twee weken na afloop van de laatste counsellingsessie plaats.

Meer weten? Bel, app of mail gerust!

Trajecten

Basic

Intake
Drie sessies van 1 uur
Reflecties & oefeningen
Evaluatiegesprek

Intensive

Intake
Vijf sessies van 1,5 uur
Reflecties & oefeningen
Evaluatiegesprek

High Intensity

Intake
Acht sessies van 1,5 uur
Reflecties & oefeningen
Evaluatiegesprek

Wandelsessies

Naast gesprekken bij IPSUM Counselling is het ook mogelijk om een wandelsessie te houden.
Uit onderzoek van de universiteit van Michigan blijkt, dat twintig minuten in de natuur vertoeven, een efficiënte manier is om het cortisolniveau te verlagen. De sterkste daling vonden de onderzoekers bij deelnemers die tussen twintig en dertig minuten, contact hadden met natuur.

Tarieven

Als richtlijn hanteert IPSUM Counselling de volgende bedragen voor particulieren:

Basic € 459, —
Intensive € 995, —
High Intensity € 1499, —


*Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.


Een spiegel

” Rose heeft mij geholpen om zaken op een rij te zetten. Ik heb veel gehad aan de spiegel die zij mij voorzette, de oprechte interesse en het delen van haar eigen ervaring. Ik voelde mij snel vertrouwd en heb daardoor mooie inzichten gekregen en stappen kunnen zetten. Ik zou Rose aanbevelen, als je een persoonlijke coach zoekt die er echt voor je is. “

Justine, Almere

Mooie handvatten

Mijn gesprekken met Rose heb ik zeer fijn ervaren.
Middenin een stressvolle periode kwam Rose op mijn pad. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar. Haar rustige open en warme houding zorgde ervoor dat ik direct minder stress voelde, waardoor ik snel tot de kern van mijn problemen kon komen.

Na 4 (uitgebreide) gesprekken had ik mooie handvatten aangeboden gekregen en een duidelijk lijn uit kunnen zetten voor mezelf. En nog belangrijker, ook vast kunnen houden.
Ik ben haar erg dankbaar.

Annelies

Ik wil je bedanken voor de tijd die je voor mij neemt tijdens onze sessies. Er komen veel inzichten binnen druppelen en jij brengt mij tot mijn kern. Ik heb soms het gevoel dat je (nog) niet door hebt hoe waardevol dit is, wat jij mij geeft. Heel veel dank!

Marjon

Dank je wel voor je mooie lessen. Ik zal nog vaak aan je terug denken, ben echt gegroeid door jou.

Marieke

Ik heb de gesprekken met Rose als erg prettig, open en vriendelijk ervaren.
Het was vertrouwd en ik ging altijd weer met een goed gevoel weg. Dat bleek uit het feit dat ik ongedwongen mijn verhaal kon vertellen.
Als moeizame prater had ik daar bij Rose weinig moeite mee. Ze stelde de juiste vragen, welke mij aan het denken zette.

Sander Hollegien